NaničVlasy.sk




 Ahojte, takže tento článok je vlastne moja prvá spolupráca so stránkou www.nanicvlasy.sk, ktorá mi poskytla dva pramienky Clip-in vláskov.Kedže som mala možnosť si vybrať len 2 pramienky vybrala som si tmavšiu farbu aby som ju využila ako melír. Tieto príčesky sú so 100% ľudských vlasov. No treba si uvedomiť,že nedostávajú prirodzenú výživu z pokožky hlavy , musíme im my pomôcť. Čím zodpovednejšie sa budeme kním správať , tým dlhšie nám vydržia.




Nasadenie príčeskov na hlavu je veľmi jednoduché. Stačí si vo vlasoch spraviť chodníček a na vlasy, na ktoré chceme pripnúť príčesok troška netupírujeme aby lepšie držal.Príčesok pripneme čo najbližšie ku korienkom vlasov. 







Farbenie príčeskov:
Príčesky farbíme len na vlastnú zodpovednosť. Kučeravé clip-in príčesky by sa nemali farbiť vôbec, kedže už sú špeciálne chemický skučeravené teplom a farbenie by ich veľmi zaťažilo. Ak už chcete príčesky farbiť, používajte len kvalitné farby na vlasy. Príčesky z ľudských vlasov farbíme len zo svetlejšej na tmavšiu farbu! Nikdy nie naopak.

Žehlenie a kulmovanie príčeskov : 
Ak chcete kulmovať alebo žehliť príčesky je potrebné použiť tepelný ochranný sprej na vlásky, ktorý chráni vlásky pred vysokými teplotami. Zoženiete ho v každej bežnej drogérii


Umývanie príčeskov:
Príčesky umývame až keď je to naozaj nevyhnutné. Pri dennom nosení štandardne umývame 1-2-krát do mesiaca. Veľmi častým umývaním sa môže príčesok znehodnotiť.

      Ako umývať príčesok? 1. Napustíte si umývadlo ale nejakú nádobku vlažnou vodou, do nej vytlačíte                        kúsok kvalitného a šetrného šampónu (najlepšie detský alebo obsahujúci zložku prírodný bio                        keratín). Príčesok ponoríte do vody.
                   2. Jemne ho umyte (plákajte), nikdy nešuchajte! Opláchnite ho vlažnou vodou.
                   3.Potom naneste výživný balzam určený na suché, farbené vlasy. Necháme krátko pôsobiť a                        znova opláchneme vlažnou vodou.
                   4.Jemne vytlačte z príčeskov vodu(rukou). Nechajte ho voľne uschnúť (napr. položené na                            suchom uteráku).
Nikdy vlásky nefénujte,takisto sa vyhýbajte priamemu slnku! Keď sú vlásky takmer suché prečešte ich vlhkým, riedkym hrebeňom. Z času na čas vláskam doprajte revitalizačnú kúru v podobe zábalu a kvalitnej masky.

Všeobecne: 
Po každom použití prečešte vlhkým hrebeňom, začnite od končekov a postupne češte vyššie až ku korienkom. Vlásky neťahajte nasilu, pracujte jemne. Nezáleží na tom ako dlho ste mali vlásky na hlave, vždy ich pred odložením prečešte. Najlepšie je nájsť si na odkladanie bezpečné a suché miesto (napr. krabica otvárateľná zhora). 



Ja som si vybrala príčesky hnedej farby, ktoré nájdite tu : www.nanicvlasy.sk







Celkový dojem je úžasny a 100% odporúčam vyskúšať tieto clip-in.







Komentáre

  1. vyzerá to naozaj super, hlavne keď ich máš natočené :)

    www.its-only-about-you.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no vtedy to vyzera najlepšie, to je pravda :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hrozně ti sluší.. já jsem si vždycky přála clip in, akorát že právě na prodloužení vlasů :-D lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite to vyskúšaj, su veľmí kvalitné a dobre sa snimi pracuje :))) stojí to zato, nebudeš ľutovať:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

ROWENTA Elite Model Look -Style 8

TRY-ON HAUL