Paleta očných tieňov COULEURS NATURE od Yves Rocher

Pred pár dňami mi prišla táto paletka na zrecenzovanie, ktorú mi poskytla značka Yves Rocher. Francúzka značka prírodnej kozmetiky. Kedže ja vôbec očné tiene nepoužívam tak som sa troška zľakla, že ako paletku zrecenzujem, ale povedala som si že to skúsim a paletka je fakt nádherná. Ja ju síce veľmi nevyužijem ale môžem ju niekomu darovať, napríklad mojej mamke ona sa určite veľmi poteší.





  4 x 1,2 g
18€ 

Čo sľubuje výrobca ?  
Intenzívne farby pre dokonalé dymové líčenie
s ryžovým extraktom.
Aplikácia možná na sucho aj na mokro. 
Pracovníci týmu Yves Rocher vymysleli ešte pohodlnejší spôsob, ako vyčariť dymové líčenie - vytvorili paletu 4 očných tieňov s dvomi aplikátormi a 6 farebnými kombináciami. 
Extra jemná textúra sa jednoducho aplikuje, splynie s pleťou a má ideálny krycí efekt. Tiene výborne držia a ostávajú na mieste. 

 




Pri suchej aplikácii vytvárajú tmavšie odtiene na pleti trblietavý, zamatový alebo matný efekt.
Pri vlhkej aplikácii sa trblietavé a zamatové odtiene zmenia na metalické, a matné tiene sú výraznejšie, čím dosiahnete intenzívnejší a sofistikovanejší pohľad. 

Ryžový výťažok je bohatý na rastlinný inozitol, ktorý stimuluje celkový bunkový metabolizmus a zlepšuje tak jas pokožky. 

V predaji v 6 farebných kombináciach

gris profond                                                  vert radieux                                       brun incandescent

            aquatique subtil                                     bleu éclatant                    rose raffiné                                                


Mne bola poskytnutá Vert Radieux


Recenzia: 
Začnem obalom. Obal je jednoduchý no zároveň pôsobí luxusne, kedže je zlatý. Myslím, že obal robí prvý dojem na celý výrobok a v tomto prípade je  kladný. 
Paletka obsahuje veľké zrkadielko, ktoré sa určite zíde a je veľmi praktické. 
Balenie obsahuje taktiež dva malé penové  aplikátori na tiene s ktorými sa nie veľmi dobre pracuje ale v prípade núdze postačia. 
Tiene nevydržali celý deň v perfektnom stave ale s podkladovou bázou verím že áno. Na to ako sú tiene jemne pomleté vôbec sa neprášia a neopadávajú pod oči. 
Pigmentácia tieňov je oveľa lepšia pri vlhkej aplikácii ale aj tá sucha je dobrá. 
Tiene: Jemná, perleťová
svetlá zelená a tmavšia zelená a nakoniec tmavá smaragdová zelená. 
Myslím, že tieto farby pasujú zvlášť hnedým očiam. 

suchá aplikácia 
vlhká aplikácia

Neviem či je to dobre vidieť na fotkách, ale je tam menší rozdiel. Ale pri vlhkej aplikácii sa trblietavé tiene zmenili na metalické a matné sú výraznejšie. 

Na záver si myslím,že táto paletka je veľmi dobrá, balenia krásne. Farby , každý si určite príde na svoje, kedže výber je dosť veľký a každý si nájde tú svoju kombináciu. Určite môžem túto paletku s dobrým pocitom odporúčať. 






Mate už nejaké skúsenosti s touto značkou? 


Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

ROWENTA Elite Model Look -Style 8

TRY-ON HAUL