SUMMER MIX 2016


Last night I collected all my photos of this summer because I want to print them to my album. Then I thought it could be good idea on a new article on my blog. So here it is. This summer was my best yet. I was on three festivals. First was Bažant Pohoda in Trenčín. It was amazing. I enjoyed it so much. Secondly, I was on GRAPE in Piešťany  which was amazing too. I love this festivals so much and I will remember them for a lifetime and I hope those are not my last festivals. My third festival was HIP HOP ŽIJE on Domaša . It was much smaller festival but I enjoyed it in the same way. Then I was camping with my friend on Senecké lakes. It was very fun, we were cooking on gas bomb and we still ate only pasta. I was on Holiday with my family in Croatia. I wrote article about it ( HERE). I love hiking so in my free time I was in High Tatras. I climbed Rysy (2503m). I was on monuments trip in Praque for few days. 
I hope you enjoy it.

Some photos are lower quality(taken by phonos or analog camera) .






Komentáre

  1. Tý kokos! Měla jsi mega akční léto, až ti trochu závidím. Hihi

    Mě osobně se nejvíc líbí právě ty analogové fotky a zvláštně pak chyby na nich (červené pruhy) připomíná mi to dětství a mám z nich takové... příjemné pocity. hmm

    Celkově však z většiny fotek chybí zachycení nálady na daném místě. Což je trochu škoda, protože podle tvých slov sis to fakt užila, protože bylo co si užívat. Ještě mrknu třeba na to Chorvatsko, tam by nálady mohla jít víc vidět.

    (aktuální blog: neko-m-h.wixsite.com/photojsournal )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež veľmi páčia tie analogove fotky,maju niečo do seba. No a nalada bola taka perfektna,že nebol ani čas vyťahovať foťák iba uživať si naplno atmosféru.
      A ďakuejm za názor. :)

      Odstrániť
  2. waaaauuu super fotky mega leto :O

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné fotky, skvěle se na to kouká <3

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

ROWENTA Elite Model Look -Style 8

TRY-ON HAUL