holiday vibes


Tento článok bude viac menej v skratke o tom ako som prežila vianočné prázdniny. Prázdniny milujem hlavne kvôli tomu, že každé ráno si môžem pripraviť skvelé a zdravé raňajky, pretože cez školu to nestíham a "raňajkujem" až v škole. Na druhej strane ,kedže boli sviatky, všade bolo veľa jedla a hlavne toho nezdravého, čiže sa aj teraz cítim aspoň o 3 kila ťažšia. Plánovala som prečítať zopár kníh cez prázdniny no opäť sa mi to nepodarilo a jedine čo som prečítala bol časopis aj to nie celý.

This article will be about how I spent the Christmas holidays. I love the holidays because you can prepare a great and healthy breakfast every morning. On the other hand, as were the holidays, everywhere was plenty of food and especially the unhealthy, so I think that my weight is 3 kilos more. I planned to read a few books over the holidays but again I did not succeed and the only thing I read was a magazine.


Cez prázdniny som bola aj troška chorá, tak väčšinu času čo som bola doma som pozerala filmy. Milujem filmy a hlavne tie podľa skutočnej udalosti alebo aj naopak sci-fi. Určite si pozrite film EVEREST, hrá tam aj môj obľúbený herec tak o to viac sa mi na to lepšie pozeralo. Pozrela som si aj všetky časti Star Wars.
Nie je nič krajšie ako prechádzky večerným , vyzdobeným mestom aj keď bez snehu a s odmrznutými prstami na nohách. 
Na koniec tu mám zopár nekvalitných fotiek z môjho snapchatu(meno na snape: surakovab), kde ma môžte určite sledovať, pretože v poslednej dobe na tom dosť fičím. 

During the holidays I was a little ill, so most of the time that I was at home I watched movies. I love movies, especially those based on real story or  sci-fi, too. Be sure to see the film Everest. I've seen all the episodes of the film Star Wars. 
There is nothing better than walking through illuminated city although without snow and the frozen toes in the evening. 
In the end, I got some poor quality photos from my snapchat (my snap:  surakovab), where you can definitely watch me because lately I am using it quite often.


 
 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

ROWENTA Elite Model Look -Style 8

TRY-ON HAUL